Rendelés menete

Elsődlegesen mindenképpen azt érdemes tisztázni, milyen stílusú lesz az esküvő, illetve, mi az, ami Titeket is jellemez. Modern? Vintage? Elegáns? Kicsit bohó? Retró? Tengerparti? ... Ha ezt tudjuk, már rögtön könnyebb továbblépni.

A színekkel ezen a ponton még ne foglalkozzatok, hiszen bármi bármivel variálható / helyettesíthető.

A következő, amit célszerű átbeszélni, hogy milyen költségkeret fordítható a meglepetésre. Célszerű aszerint meghatározni, hogy 1 vendégre mennyit költenétek. Más ajándék fér bele például egy 150 Ft/vendég vagy egy 500 Ft/vendég árba.

Ha a stílus, illetve az árak valamennyire körvonalazódtak, akkor nézzetek szét a termékeim között, és találjátok meg számotokra a legmegfelelőbbet.

Ha ezzel is megvagytok, akkor már csak azt kell tudnom, mi az, amit változtatnátok rajta – már, ha van ilyen. Pl: szín, vagy más fajtájú masni (adott esetben nem organza, hanem szatén vagy csipke), stb. Írjátok ezt meg nekem, és egyeztetünk róla. (Ha bizonytalanok vagytok, akkor személyesen együtt is kitalálhatjuk, mi lenne a tökéletes köszönőajándékotok)

Ha pedig elnyeri a tetszéseteket, akkor már csak azt kell megmondanotok, hány darabot szeretnétek belőle, és mikorra. :)

(Minimális rendelés 30 db)

Az elkészítési időnél 20-25 napot kalkuláljatok. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy 3 hetet kell várnotok mire elkészül, de ha felhalmozódik több megrendelés, akkor elképzelhető, hogy szükség lesz ennyi időre. Érdemes időben megrendelni. :)

Szegeden személyesen átvehető.

Vidékre postai díjszabáson történik a szállítás.

Megrendeléskor 30 % előleget kérek, a fennmaradó részt pedig az elkészült ajándékok átadásakor.