Bemutatkozás

Gondoltatok rá, hogy egy kedves gesztussal köszönjétek meg a násznépnek, hogy Veletek együtt ünneplik életetek legszebb napját?

Az esküvői köszönőajándék manapság szinte elmaradhatatlan egy jól szervezett esküvőről. A vendégeknek jól esik, hogy gondoltok rájuk, és várja őket egy apróság a szépen feldíszített asztalon. Ezekkel a kis meglepetésekkel pedig a vendégeitek Veletek együtt sokáig emlékezhetnek életetek legfontosabb napjára.

A rengeteg teendő és szervezni való közepette azonban a legtöbb párnak nem jut ideje arra, hogy ezeket a meglepetéseket elkészítse, hisz enélkül is annyi a feladat. Éppen ezért, hogy ennyivel is egyszerűbb legyen, leveszem ezt a terhet a vállatokról.

Ti csak dőljetek hátra, és szervezzétek a többi fontos részt. Írjatok vendéglistát, válasszátok ki a vőfélyt/ceremóniamestert; zenekart; sütit/tortát; ruhákat; dekorációt, és azt a tengernyi szolgáltatót és – látszólag – apróságot, amit lehetetlenség felsorolni. Az ajándék kérdést pedig csak bízzátok Rám!

Elkészítem nektek a tökéletes ajándékot. A honlapon ízelítőt találtok a kínálatból, ami persze kis része a termékskálának. A színek/anyagok tetszőlegesen változtathatók, így csak a képzelet szab határt a végtelennek tűnő termékpalettának.

Egy köszönetajándék akkor tökéletes, ha nemcsak színesíti, feldobja az esküvői dekorációt, hanem híven tükrözi a személyiségeteket is. Ha pedig egy kis kártyát is tűzünk mellé, akkor az ültetőkártyaként is funkcionálhat.

Ha pedig bárhol elakadnátok a szervezés során, bátran keressetek. Több szolgáltatóval kapcsolatban állok. Legyen szó ceremóniamesterről, fotósról, videósról, zenekarról/dj-ről, vagy akár cateringről.

Népszerű szolgáltatásunk a Fotósarok, ahol a vendégek vicces képeket készíthetnek Nektek. Fotósunk igény szerint akár helyben ki is tudja nyomtatni ezeket, melyeket a vendégek néhány gondolattal, jókívánsággal színesíthetnek is. A fotókat akár egy albumba is gyűjthetitek, így Vendégkönyv helyett is ideális.