Fotósarok

Fotósarok (nem csak esküvőkre)

A Photo Booth, magyarul “fotósarok”, egyre nagyobb népszerűségnek örvend mind rendezvényeken, mind esküvőkön egyaránt. Lényegében az esemény helyszínének egy elkülönített pontján (sarkában) kialakított díszletről van szó, ahol kedvünk szerint készíthetünk jobbnál jobb fotókat.

A fotósarkot összeállíthatjátok a rendezvény fajtájának, hangulatának, színvilágának megfelelő kompozíció alapján. Kérésetekre a hátteret mi biztosítjuk, melyet előzetes egyeztetések alapján az esemény jellegéhez azonosulva alakítunk ki. Ajánlatos feldobni a hangulatot vicces Photo props kiegészítőkkel. Ezek azok a bajszok, kalapok, pipák, szemüvegek, képkeretek, melyeket szintén mi biztosítunk számotokra, hogy a lehető legviccesebb képek születhessenek meg. A lehetőségek száma határtalan, a koncepció lehet modern, hóbortos, hagyományőrző, vagy akár rusztikus.

Ha már adott a megfelelő helyszín, háttér és kiegészítők, akkor nincs más hátra, mint pózolni fotósunk előtt, aki elkapja a legjobb pillanatokat, majd hoszteszünk segítségével kinyomtatásra kerülnek a fotók 10*15 cm-es méretben.

Több csomag közül válogathattok kedvetekre. Az árak tájékoztató jellegűek, csomagmódosítás, különleges dekoráció vagy eszköz esetén eltérőek lehetnek.